Advies

Financieel advies
Er zijn allerlei situaties denkbaar waarin je als ondernemer behoefte hebt aan gedegen financieel advies. In welke producten kun je het beste investeren? Hoe kun je dit het beste financieren? Finestor kan je met een cijfermatige onderbouwing helpen bij het maken van een juiste keuze. Daarnaast kan het voor bestaande ondernemingen verstandig zijn om de financiële huishouding door te lichten. Bijvoorbeeld aan de hand van een omzet-, kosten- of rentabiliteitsanalyse. In de praktijk blijkt vaak dat er verbeteringen mogelijk zijn.


Nieuwe ondernemingen

Finestor heeft ervaring met startende ondernemingen en kent het klappen van de zweep. De juiste strategie, in de vorm van een visie en een ondernemingsplan, is essentieel voor het slagen van je onderneming. Als je de juiste strategie hebt bepaald, rijst de vraag of het haalbaar is. Hierbij spelen meerdere factoren zoals markt, locatie, wetgeving en financiering een belangrijke rol. Om deze vraag te beantwoorden, vindt je in Finestor een goede 'sparringpartner'. 


Verzekeringen en pensioenen

Aangezien je als zelfstandige zelf je pensioen en verzekeringen moet organiseren, kom je vaak voor complexe keuzes te staan. Verkeerde keuzes kunnen ingrijpende gevolgen hebben. Is je oudedagsvoorziening voldoende? Hebt je je bedrijfsrisico's in voldoende mate afgedekt? Of ben je juist oververzekerd? Dit zijn enkele vragen waarmee Finestor je op weg kan helpen!

Wilt je meer informatie of een vrijblijvend orienterend gesprek? Dan kun je altijd bellen of
e-mailen.